X
Are you interested in this training?
Let's talk!
Please provide us with your contact details.

EFFECTIVE LEADERSHIP FOR CHALLENGING TIMES

25/Apr/2017


Un program de training + coaching care GARANTEAZA REZULTATE 

6 zile de training + 12 sesiuni individuale de coaching
in care ne asiguram ca vei implementa tot ce ai invatat!!!


Pentru o prezentare mai detaliata, click pe BOOK EVENT si vei primi mai multe informatii de la echipa noastra.

CE REZULTATE GARANTAM PENTRU TINE:

> vei invata cum sa-ti dezvolti si sa-ti motivezi cu adevarat o echipa puternica
> iti vei clarifica viziunea asupra tintelor tale si ale echipei pe care o conduci
> vei sti sa-ti construiesti relatii solide cu oamenii pe care ii conduci, cu sefii tai, cu clientii tai
> vei invata cum sa folosesti empatia si ascultarea activa pentru a-ti imbunatati comunicarea cu ceilalti
> vei invata sa folosesti metodele de coaching pentru responsabilizarea fiecarui om din echipa si conectarea lui la obiectivul comun
> vei invata sa evaluezi mai bine performantele actuale ale oamenilor pe care ii conduci si cum sa-i determini sa lucreze 
permanent la imbunatatirea acestor performanteIDEEA
Leadership-ul nu “locuieste” doar la varful organizatiilor. Avem nevoie de leadership in toate compartimentele, pe toate nivelele. Cel mai mult in zona de Middle Management.

Middle Managerii sunt forta din spatele executiei prioritatilor de business si ale permanentelor reasezari organizationale. Sunt expusi unei combinatii unice de provocari si responsabilitati.

Inainte de toate, Middle Managerii sunt motorul cresterii unei organizatii.

La ei ne-am gandit cand am creat acest program.

Un program solid si intensiv pentru echipa de manageri, bazat pe o combinatie a sesiunilor de training cu intalniri de coaching.

Punem accent pe obtinerea performantei, fara sa uitam ca echipele sunt formate din oameni. Cu nevoi, cu emotii, cu ambitii.

Particularitatea acestui program consta in includerea sesiunilor individuale de coaching ca element esential de suport pentru participanti.

Productivitatea managerilor poate creste cu 22% in urma training-ului exclusiv si cu 77% dupa sedintele de coaching ce au urmat training-ului. (studiu Fortune)

Cu sprijinul coachilor, managerii vor reusi sa isi insuseasca si sa implementeze concret conceptele livrate prin training, cu rezultate vizibile, masurabile.
PROGRAM


“The more you sweat in training, the less you bleed in combat.” Navy SEAL’s


Tematica programului acopera competentele esentiale ale unui leader de succes si parcurge intregul traseu de la Manager Eficient, la Leader Vizionar.

Astfel, se permite participantilor sa se dedice complet si sa aplice in activitatea lor noile elemente, sub indrumarea unui coach.

Programul se adreseaza in principal middle managerilor din corporatii, dar este deschis tuturor celor preocupati de Leadership.

Este un program intensiv, care se deruleaza pe parcursul a 12 SAPTAMANI si este compus din 6 zile de Training si 12 sesiuni individuale de coaching.

Fiecare modul de training va fi urmat de cate doua sedinte individuale de coaching. Cu sprijinul unui coach, fiecare manager isi va sedimenta notiunile teoretice, va gasi aplicatii concrete si specifice ale conceptelor abordate in training si isi va creiona un plan rapid de implementare in practica de zi cu zi.

Modulele propuse pentru programul de Effective Leadership” sunt stabilite pe baza experientei anterioare in lucrul cu managerii din numeroase corporatii din Romania si alte tari europene.


MODULELE DE TRAINING Performance Management

Cum identificam si evaluam corect performanta? Trainingul echipeaza managerul cu aptitudinile potrivite, instrumente și tehnici pentru a gestiona eficient conversațiile legate de performanta.

In calitate de manager esti responsabil sa stii care sunt parametrii intre care membrii echipei dau randamentul optim. Acest lucru inseamna si ca fiecare dintre ei se exprima in acord cu valorile importante ale organizatiei dar si cu propriile valori si aspiratii.

Noile curente de gandire in privinta performance management-ului considera ca adevaratii motivatori ai celor performanti sunt la nivel de autonomie, tel si implinire.

 

Manager as a Coach

Coaching-ul este pentru dezvoltarea individuala ce este business planul sau planul strategic pentru dezvoltarea unei organizatii.

Preocuparea principala este trezirea la viata a resurselor latente ale fiecarei persoane si provocarea de a se dezvolta dincolo de nivelul actual, de a-si extinde limitele de confort. Un proces continuu de invatare si crestere pentru a deveni propriile noastre aspiratii de ieri.

Angajatii sunt nevoiti sa se adapteze rapid schimbarilor ametitoare dinauntrul sau din exteriorul organizatiilor: globalizare, avansul tehnologiei sau schimbarile politice.

Coachingul poate fi pentru manageri instrumentul pentru reducerea anxietatii legate de schimbare si transformarea acestor tensiuni in surse ale dezvoltarii individuale si ale echipei in ansamblu. Managerul poate deveni catalizatorul acestor energii.

 

Motivation & Engagement

Acest modul de training este inspirat de un studiu McKinsey asupra conditiilor care creeaza starea de FLOW profesional. Aceste rezultate au adus lumina asupra conceptului de Inteligenta Emotionala declinat in viata unei companii si a elementului revolutionar intitulat Coeficient al Motivatiei.

Imagineaza-ti toti managerii din echipa ta entuziasti, creativi, fericiti si cu rezultate dincolo de asteptari. Nu numai ca acum stiu cum sa se conecteze cu un obiectiv, dar stiu sa creeze in jurul lor un climat tonic, efervescent si sa trezeasca in echipa lor entuziasm si concentrare, engagement pur.

 

Relationship & Conflict Management

Cum gestionam relatiile noastre de business? Cum comunicam cu subalternii? Dar cu managerii nostri? Dar cu partenerii? Cu cei din echipa? Totul este comunicare si totul se afla intr-o relatie.

In cadrul acestui modul invatam cum sa punem accentul pe ascultarea activa si exprimarea autentica.

Suntem fiinte sociale. Modul in care interactionam cu ceilalti, cum le acordam atentie, poate face diferenta dintre esec si succes in viata profesionala.

Dinamica noastra relationala, comunicarea noastra, constienta sau nu, exprimarea noastra de suprafata”, are radacini mult mai adanci. Ea este expresia” profunzimii noastre.

Felul in care ii dam voce” poate fi o arta. Care din fericire se invata. Aici.

 

Team Development

Cele mai bune echipe sunt cele in care oamenii simt ca apartin si contribuie la un scop mai mare decat scopul individului. Acestea sunt echipele care livreaza rezultate extraordinare, constant.

Participantii vor adopta strategii de constructie a acestui tip de echipa si a dinamicii interne. Vom dezvolta abilitati de crestere a comunicarii si a nivelului de incredere, de aliniere a membrilor echipei in jurul scopurilor comune, de planificare, comunicare si executie.

Pe parcursul acestui modul vom transfera abilitati de crestere a productivitatii echipei. Vom intelege cum navigam prin stadiile de dezvoltare ale oricarui grup de lucru si cum sa raspundem provocarilor.

 

Leading with impact

Cea mai mare provocare a leadership-ului (in afara de managementul perspectivei), este modul in care se raporteaza un om la el insusi. Odata ce iti definesti stilul de leadership, poti actiona puternic in rolul de lider.

Impactul leaderului in business este dincolo de rezultatele pe termen scurt. El creaza premisele succesului pe termen lung, dezvoltarii echipei si al business-ului in mod sustenabil.

Viziunea si capacitatea liderului de a inspira schimbare, actiune, apartenenta sunt principalele motive de diferentiere ale unui business de success.

Cum arata un lider cu impact? Vom parcurge si sedimenta cateva din atributele indispensabile: directie, aliniere, dedicare, asumarea rolului, conturarea mediului, a echipei si practicilor de succes. 
COMPETENTE
Programul devolta si imbunatateste masurabil competentele esentiale ale unui middle manager eficient:

-      Evaluarea performantei in echipele de lucru

-      Identificarea potentialului angajatilor

-      Compasiune si empatie

-      Managementul relatiilor

-      Gestionarea viziunii si a scopului de actiune

-      Motivarea angajatilor

-      Ascultarea activa

-      Responsabilizarea echipei

-      Construirea de legaturi directe cu echipa si restul managementului

-      Dezvoltarea unor echipe puternice

Doar pentru organizatia ta 

Acest program poate fi livrat intr-o forma personalizata in functie de nevoile identificate pentru parcursul profesional al echipei de manageri.

Vom discuta aspectele legate de costuri impreuna intr-o conversatie individuala cu unul dintre dezvoltatorii programului. In acest mod ne asiguram ca totul este adaptat nevoilor fiecarui participant..


blog

Frumusetea alergatorului de cursa lunga sau 5 lectii de management de la Navy Seals

07/04/17


Ca sa alergi curse lungi in armate si organizatii mari, trebuie sa corespunzi mu...

blog

Ar fi nevoie de Certificat de Garantie pentru programele de training?!

07/04/17


Schimbarea felului in care relationam in echipa, in care ne gestionam relatiile,...

blog

Simptom: lipsa de motivatie si engagement. Cum procedam? (II)

30/03/17


Cum dezvoltam totusi competenta de a genera motivatie si engagement a unui „ma...

blog

Simptom: lipsa de motivatie si engagement. Cum procedam? (I)

30/03/17


Stim ca e o problema si mai ales ca rezolvarea ei deschide un nou portal de per...

GET A FREE COACHING SESSION WITH ONE OF OUR CERTIFIED COACHES

I would like to
I am eager to and I believe that change is possible.
My name is
and my email is